Tim

Victory Organics d.o.o. je hrvatska tvrtka s predanim timom iskusnih biotehnologa, geologa i poduzetnika. Tvrtka je ovlaštena za proizvodnju, distribuciju i promet mineralnih gnojiva. Sa znanjem i iskustvom u istraživanju i eksperimentalnoj biotehnologiji Victory Organics d.o.o. uspjela je proizvesti novu generaciju biljnog biostimulansa i postigla promjenu paradigme u održivoj ishrani bilja, uz uvjet zelenog i ekološkog procesa proizvodnje.

Peter Czwalina_General Manager
PETER CZWALINAGeneralni menadžer
Direktor tvrtke Victory Organics d.o.o. Peter Czwalina ima više od 35 godina povijesti izvršnog financijskog upravljanja u tvrtkama visoke tehnologije. Izgradio je nekoliko uspješnih tvrtki kao direktor i suvlasnik. Spajanjima i akvizicijama omogućio je tim tvrtkama agresivan i učinkovit rast.
DARINA STYRIAKOVA_Head of Product Development
Ing. DARINA ŠTYRIAKOVÁ, PhD.Voditeljica razvoja proizvoda
15 godina iskustva u biominiranju, biotretmanu sirovina i bioremedijaciji onečišćenja potencijalno toksičnim elementima (PTE). Nedavno je bila docent na Fakultetu za rudarstvo, ekologiju, procesnu kontrolu i geotehnologiju, na Tehničkom sveučilištu u Košicama te je stručna znanstvena suradnica na Slovačkom državnom institutu za graditeljstvo.
IVETA ŠTYRIAKOVA_Head of Research
Dr.Sc. Ing. IVETA ŠTYRIAKOVÁVoditeljica istraživanja
Stručnjakinja s 30 godina iskustva u upravljanju bioremedijacijom u radu i praćenju fizikalno-kemijskih i mikrobioloških parametara. Iveta je državna (Slovačka) imenovana stručnjakinja za geološka istraživanja, geološke studije okoliša i geokemijske radove.
Ante Zunec_Expert Associate
ANTE ŽUNEC, mag. oecol. et prot.Stručni suradnik
Ante Žunec ima radno iskustvo u Odjelu za prirodne i zdravstvene znanosti. Osim sveučilišnog projekta istraživanja alternativne akvakulture školjkaša u uvjetima klimatskih promjena, piše doktorat iz ekologije mnogočetinaša.
Nusa Zunec_Legal Adviser
NUŠA ŽUNECPravna savjetnica
Nuša Žunec radi kao savjetnica za pravne poslove u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP), udruzi koja zastupa, promiče i zagovara interese svojih članova. HUP je snažan i neovisan glas poslodavaca i poduzetnika.

Naš savjetodavni odbor sastoji se od odabrane skupine neovisnih stručnjaka koji savjetuju i podržavaju tim Victory Organics. Pomažu nam sa strateškim savjetima o komercijalnim i tehnološkim pitanjima.

Victory-minerals-logo
PODRUŽNICA
Leharova ul. 1
(Dom hrvatskih branitelja)
Pula, 52 100
KONTAKT
Email:
info@victory-minerals.com
Tel: +385 52 384 511
GSM: +385 91 325 6325 (HR)
GSM: +49 1764 1758 898 (DE)
ADRESA
Victory Organics d.o.o.
(prijašnja Victory Minerals d.o.o.)
Lipovac 1, Nehaj
Petrijevci, 31 208

Za više informacija

Pozovite
Pozovite
Članstvo
HUP logo
Udruženje
Raw Materials logo
Matična tvrtka
Victory Marine d.o.o.
Victory Marine Logo